Home » Project www.allgo.world

Project www.allgo.world

www.allgo.world is het nieuwste en meest ambitieuze project van Friesio Foundation,  uitgevoerd in nauwe samenwerking met collega Tourism for All.
www.allgo.world is een nieuwe website die in de nabije toekomst informatie zal bieden over toegankelijk toerisme wereldwijd; accommodaties zoals hotels en vakantiehuizen, ‘to do’ zoals musea, theaters, pretparken, restaurants en stranden, aangepast vervoer en aanbieders van zorg.

Er zijn duizenden websites die deze informatie bieden, vaak alleen accommodaties, vaak maar in één taal, vaak maar over één land, één streek of één stad, vaak alleen maar voor rolstoelgebruiker of voor mensen met een visuele beperking.

www.allgo.world zal wereldwijd informatie bieden voor vrijwel elke vorm van beperking en dat op een wel heel bijzondere manier. De site wordt gebouwd volgens de principes van een dating site – daar gaat het er om dat je jouw ideale partner vindt. Bij www.allgo.world gaat het er om dat jij jouw beste plek vindt voor jouw vakantie.
Dus geef je jouw persoonskenmerken in, jouw profiel met feiten zoals

  • Hoe breed moeten de deuren voor jou zijn?
  • Heb jij een onderrijdbare douche nodig
  • Wat moeten de minimum maten van een lift voor jou zijn?
  • Moeten er honden toegalaten worden?

Enzovoort enzovoort…

Met één klik op de knop vind jij dan de accommodaties of de recreatie aanbieders die ‘matchen’ met jouw profiel! Zuiver gepersonaliseerd, op maat! Voor de aanbieders ook des te prettiger – zij voorkomen zo veel mogelijk klachten over de toegankelijkheid.

Extra voor de aanbieders: je hoeft niet meer te zoeken naar een speciale consultant voor toegankelijkheid, je hoeft geen ladingen boeken of tijdschriften door te nemen om de vereiste toegankelijkheid voor jouw specifieke gebouw te vinden, dit alles staat volledig gratis op www.allgo.world . En ja, specifiek voor jouw soort gebouw – zodra je een eigen inlogcode hebt kun je die informatie van www.allgo.world downloaden.

YES WE CAN!!!