Home » Over ons

Over ons

Drie mensen vormen samen het bestuur van Friesio Foundation – alledrie afkomstig uit een verschillend land en alledrie met een totaal verschillende achtergrond.:

 

De voorzitter is Thomas Herrmann – geboren en getogen in Duitsland.    Thomas heeft zich altijd in de financiële wereld bewogen – is onder andere bankdirecteur geweest.
Volledig op de hoogte van alle ins- en outs in Duitsland voor een stichting of een vereniging zal Thomas binnenkort onderzoeken hoe Friesio Foundation zich ook in Duitsland kan vestigen.

 

Iltaf Mughal is de International fundraiser van Friesio Foundation. Taffy, zoals zijn vrienden hem noemen, is geboren in Kenia (Nairobi) en opgegroeid in Kenia (Mombassa). Taffy ging in Mombassa naar de school ‘onder de mango boom’zoals hij zelf zo treffend weet te vertellen.

Taffy is een internationaal zakenman met een uitgebreid netwerk in vele landen – heel nuttig om zo ook een wereldwijd netwerk voor Friesio Foundation op te zetten!

 

Elske de Vries is van Nederlandse komaf, haar dubbele functie in het bestuur van Friesio Foundation is als secretaris en als penningmeester. Lees meer over Elske!

 

Jeroen van Silfhout is vrijwilliger bij Friesio Foundation en de drijvende kracht achter het nieuwste project www.allgo.world
Hij is de man met onverwachte, verrassende en verfrissende ideeën – is Nederlander  en zal zeker nog van zich laten horen!